Пояс міні-корсет з вишивкою.

13 грудня, 2012


Вид творчості / техніка / стиль : Технологія пошиття фігурного пояса з декоративною обробкою, застібка на липучці.

Матеріали : тканина атлас “Астра” 0,35 м, флізелін тонкий 1м, нитки для вишивки (або др.отделочние матеріали), липучка 0,2-0,3 м

Час роботи : шиття 2-3часа, вишивка або оздоблення – один день.

Складність : 3

Створивши подібний пояс, можна об’новіть свій гардероб. “Старе” сукню або туніка будуть виглядати зовсім по новому.

Пояс можна зробити під “ампір”, під “східний” манер або просто прямий з нахлестом, застібка може бути спереду або збоку … всі ограничевается тільки вашою фантазією. Поясню загальну технологію пошиття даних поясів.

Отже, зробіть викрійку по необхідній формі. По лицьовій стороні розмітьте милом лицьові деталі і продекоріруйте, тим способом, що ви вмієте … вишивка, біссер, вишивка стрічками та ін

Далі вирежте деталі з урахуванням застібки. Пришийте липучку до ізн.деталі пояса, який піде в верхній нахліст.

зустрічали бокові шви. В одному з швів деталей вивороту залиште дірку для вивертання

Разутюжте. Стачайте верх і низ по кінцях пояса і однієї із сторін пояса. (Велика частина одного зрізу повинна залишитися нестаченной) Виверніть пояс отутюжте куточки і одну зі сторін пояса. Знову виверніть на виворіт і стачайте частину, що залишилася.

виверніть через бічну дірочку на виворітній частині поясу.

отутюжте і зашейте проріз.

Пришийте другу частину липучки на ін частина поясу наскрізь. І поставте закріпки на тій частині поясу, де ми на самому початку пришивали липучку, щоб пояс не “вивертався” і не змішався при експлуатації. Отже, у нас липучка закріпленого як слід і на лицьовій частині немає строчок від її притачивания …

Ось, що у нас вийшло. Це пояс “ампір”, застібка збоку по бічному шву

це пояс на стегнах, застібка спереду.

Даний пояс прямий, застібка спереду внахлест.

Всім гарних свят! Будьте найкрасивішими! Марія


Оставить комментарий

В категории : Uncategorized