Літня шпилька з бісеру

31 травня, 2012


До літа ще далеко, але вже не заважає готуватися до цього чудового пори року. Тим більше, якщо є можливість зробити ось таку оригінальну шпильку з самої звичайної, купленої в найближчому магазині. До речі, не обов’язково чекати літа, щоб носити таку річ. Хто сказав, що зима не може бути забарвлена яскравими квітами? Тим більше, що яскраві вироби підвищують настрій. Отже, згадуємо, що таке вишивка бісером , і йдемо творити.

Заколка з бісера

Заколка з бісеру

Для цього нам знадобиться шпилька, бісер і шматок щільного матеріалу. Заколка повинна розкручуватися. На це зверніть особливу увагу, оскільки більшість виробників вважають за краще намертво припаювати.

заколка своїми рукамі

заколка своїми руками

Перед початком роботи подумайте, який малюнок ви б хотіли бачити на шпильці.

Для вишивки можна використовувати бісер і намистини різних розмірів і якості. Так текстура готової шпильки буде більш привабливою і незвичайною.

Малюнок можна нанести прямо на тканину, або використовувати паперову заготовку з малюнком. Пам’ятайте, ми з вами вже так робили, коли вишивали кулон з кельтськими мотивами. Потім починаємо заповнювати наші лінії підібраним бісером.

бісерная заколка

бісерна шпилька

Після того, як вишивка буде готова, приміряємо її на нашу шпильку. І якщо основа складається з двох деталей, то просто приклеюємо, акуратно загинаємо краю і кладемо зверху нижню частину, а потім прикручуємо. Якщо ж верх шпильки литий, в однині, то з вивороту краще приклеїти шматочок шкіри, як коли ми обшивали кабошон. Так ви приховаєте краю матеріалу, і зробите виріб більш акуратним і привабливим.

делаем шпильку з бісером

робимо шпильку з бісером

Після того, як клей висохне, обробляємо край вироби бісером. Формуємо на ньому ось такі невеликі стовпчики з двох бісеринок різного розміру.

заколка бісером

заколка бісером

От і все, за допомогою основних прийомів вишивання бісером по тканині, ми створили симпатичну бісерну заколку , здатну дарувати тепле настрій.

Спасибі нашому майстру


Оставить комментарий

В категории : Вироби з бісеру