Витончені сережки з дроту і бісеру

31 травня, 2012


Дріт часто використовується в бісероплетіння для того, щоб надати жорсткість готового виробу. Хоча зустрічаються і приємні винятки, як те, яке ми з вами спробуємо зробити сьогодні. Ось такі витончені сережки з дроту і бісеру .

Сережкі з дроту і бісера

Сережки з дроту і бісеру

Для вироби нам знадобиться безпосередньо дріт, дуже тонка, бісер будь-якого розміру (чим дрібніше, тим краще) і великий гачок.

Отже, робимо низьку з бісеру довгою в сантиметрів 15. Можна, звичайно, і менше, тільки виріб у підсумку буде не таким пишним.

Нізка з бісера

Низка з бісеру

Тепер згадуємо основи в’язання повітряної ланцюжка гачком. Саме так ми пров’язуємо шнурок. Тобто, наша низька перетворюється попутно в ланцюжок з повітряних петель, де кожна петля містить в собі тільки одну бісерину.

проволочние серьгі

дротові сережки

Довжина нашого шнурка повинна буде вирости до 30 або 40 см. Ось такий довгий він у нас повинен вийти.

Тепер з такого довгого шнурка формуємо гніздечко. Розмір довільний, але пам’ятайте, що його вам носити на вушках, так що краще не перестаратися.

плетем сережки з дроту і бісера

плетемо сережки з дроту і бісеру

У центр гнізда поміщаємо обрану заздалегідь намистину, якраз за розміром. Прикріплюємо її за допомогою вільних кінців дроту. У нас вийшов ось такий круглий мотив. З нього можна зробити сережки, досить прикріпити залишилася дротом швензи.

А можна піти ще далі, і виготовити таких мотивів декілька. В такому випадку, якщо їх скріпити між собою і оформити спеціальним карабіном-буде прекрасне намисто, легке і повітряне. Можна навіть зробити комплект з сережок і кольє.

Тим більше, що ці мотиви дуже легкі у виконанні, і впорається може з ними навіть дитина. До речі, хороша ідея для спільної творчості. Чому б і не виготовити такий комплект для доньки, зробивши її активним учасником процесу? Думаю, результат оцінить не тільки вона, але і всі подруги навколо.

проволочное намисто з бісером

дротове намисто з бісером

А це сайт майстра


Оставить комментарий

В категории : Вироби з бісеру